• Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Houzz Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

Studio 1.04, Edinburgh House, 170 Kennington Lane, London SE11 5DP

Thames Valley Park

Location | Reading

Client
Status | Completed

Contract |

As an associate at Buckley Gray Yeoman, Matt Hale designed this full refurbishment of a 45,000sqft office building. 

Due to budget constraints, the design focused on several 'set pieces' within the space. An large, organically-shaped desk, constructed from Corian, is the focus of the space, while addressing the practical issue of allowing both entrances to be monitored by staff.

 

Seating is provided by bespoke designer furniture and a unique recessed 'booth'. Large LED globe lights animate the space, while bold colours and graphics provide wayfinding signage.