• Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Houzz Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

Studio 1.04, Edinburgh House, 170 Kennington Lane, London SE11 5DP

Euston Square

While at Buckley Gray Yeoman, Matt Hale designed this bold refurbishment of a prominent reception, adjacent to Euston Station, using a simple palette of materials, to provide a clarity and sense of space. 



The shallow reception space ​was improved using a curved 'backdrop' wall, creating focus for a new curved Corian reception desk and seating.

The existing entrance canopy  was removed and replaced with a new Corian-clad portico that complemented the existing granite cladding, while adding to an increased sense of depth.

Location | Euston, London

Client
Status | Completed

Contract |